Radiožurnál Sport - Z domova i ze světa. Sport, Zelená vlna a počasí. • mujRozhlas : Последние твиты от radiožurnál sport (@radiozurnals).

Radiožurnál Sport - Z domova i ze světa. Sport, Zelená vlna a počasí. • mujRozhlas : Последние твиты от radiožurnál sport (@radiozurnals).. 20 видео 866 просмотров обновлен 26 мая 2019 г. Radiožurnál sport zahajuje své vysílání při příležitosti ms v hokeji a posluchačům nabídne exkluzivní obsah i z dalších důležitých sportovních událostí včetně me ve fotbale nebo olympijských her. Radiožurnál sport je jediné rádio v česku, které nabídne kompletní informační servis ze světa sportu, ale taky zábavu a kvalitní muziku. 743 likes · 1,902 talking about this. Čro dnes spustil radiožurnál sport (video).

Radiožurnál sport je jediné rádio v česku, které nabídne kompletní informační servis ze světa sportu, ale taky zábavu a kvalitní muziku. Vyberte si rádio beat bikers radio doupe český impuls 981 am classic praha clubradio.cz color music radio | the best music in the town country radio český rozhlas rádio retro český rozhlas radiožurnál radiožurnál sport český rozhlas dvojka český rozhlas vltava český. Cílí na všechny české sportovní velký důraz má být kladen i na paralympijský sport. ‎hosté ve studiu sportovního rádia radiožurnál sport. Explore tweets of radiožurnál sport @radiozurnals on twitter.

Český rozhlas spustí novou stanici Radiožurnál Sport ...
Český rozhlas spustí novou stanici Radiožurnál Sport ... from digital.rozhlas.cz
Sportovním vysílání na radiožurnálu se nic nezmění (sport v této podobě zde očekává téměř 50 procent posluchačů). Radiožurnál sport bude vysílat například vstupy z paralympijských her nebo ms v para hokeji. Radiožurnál sport má vysílat denně od 6:00 do půlnoci, od půlnoci do šesté ranní bude přejímat vysílání radiožurnálu. Radiožurnál sport's user profile page. Nepřemýšlejte dvakrát a stáhněte si naši novou aplikaci, hudbu, sporty a novinky 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, ať jste kdekoli a kdy chcete. Cosmote sport 5 gran premio d'italia oakley moto gp 10:35. Celoplošná veřejnoprávní stanice českého rozhlasu se zaměřením na aktuální zpravodajství a publicistiku. Května 2019 nás ve studiu dvakrát denně navštíví sportovci a jiné důležité osobnosti českého hokeje a sportu obecně.

Hosté ve studiu sportovního rádia radiožurnál sport.

24 hodin denně nabízí rychlý a kvalitní informační servis o událostech doma i v zahraničí. Má vysílat přímé přenosy ze sportovních akcí, tematické magazíny, rozhovory, vstupy a reportáže, které mají být doplněny zpravodajskými relacemi a hudbou. Radiožurnál sport je jediné rádio v česku, které nabídne kompletní info ze světa sportu. Explore tweets of radiožurnál sport @radiozurnals on twitter. Cílí na všechny české sportovní velký důraz má být kladen i na paralympijský sport. Radiožurnál sport bude vysílat například vstupy z paralympijských her nebo ms v para hokeji. Celoplošná veřejnoprávní stanice českého rozhlasu se zaměřením na aktuální zpravodajství a publicistiku. Sportovním vysílání na radiožurnálu se nic nezmění (sport v této podobě zde očekává téměř 50 procent posluchačů). Český rozhlas radiožurnál sport je připravovaná celoplošná stanice českého rozhlasu, zaměřená na sport. 20 видео 866 просмотров обновлен 26 мая 2019 г. Cosmote sport 5 gran premio d'italia oakley moto gp 10:35. První sportovní stanice v česku zaměřená na přímé přenosy, vstupy ze stadionů, magazíny o sportu, rozhovory, reportáže, zprávy a hudbu. Stanice se zaměří na sportovní přenosy, vstupy ze stadionů, sporto.

Redaktoři @miroslavbures, @jankaliba, @tkohout, @matycharvat, @jaroslavplasil, @jsuchan7, @petrkada1 a další. Radiožurnál sport zahajuje své vysílání při příležitosti ms v hokeji a posluchačům nabídne exkluzivní obsah i z dalších důležitých sportovních událostí včetně me ve fotbale nebo olympijských her. Stanice se zaměří na sportovní přenosy, vstupy ze stadionů, sporto. Večerní proud aktuální sportovní zpravodajství, názory odborníků, postřehy a zajímavosti ze světa sportu. Celoplošná veřejnoprávní stanice českého rozhlasu se zaměřením na aktuální zpravodajství a publicistiku.

Na place | Radiožurnál Sport
Na place | Radiožurnál Sport from sport.rozhlas.cz
Radiožurnál sport bude vysílat v dab+ a také na internetu. Reprezentace a vstupy z fotbalových a hokejových stadionů. 20 видео 866 просмотров обновлен 26 мая 2019 г. Redaktoři @miroslavbures, @jankaliba, @tkohout, @matycharvat, @jaroslavplasil, @jsuchan7 radiožurnál sport @radiozurnals. Český rozhlas radiožurnál sport je připravovaná celoplošná stanice českého rozhlasu, zaměřená na sport. Čro dnes spustil radiožurnál sport (video). Radiožurnál sport je nadstavba pro sportovní příznivce, na. Последние твиты от radiožurnál sport (@radiozurnals).

Celoplošná veřejnoprávní stanice českého rozhlasu se zaměřením na aktuální zpravodajství a publicistiku.

Последние твиты от radiožurnál sport (@radiozurnals). ‎hosté ve studiu sportovního rádia radiožurnál sport. Cílí na všechny české sportovní velký důraz má být kladen i na paralympijský sport. Auf srf sport finden sie die neusten nachrichten, videos, livestreams und resultate aus fussball, eishockey, tennis, schwingen und vielen weiteren sportarten. Acede à transmissão gratis ao vivo e descubra mais estações de rádio num relance. 743 likes · 1,902 talking about this. Hosté ve studiu sportovního rádia radiožurnál sport. Hosté ve studiu sportovního rádia radiožurnál sport. Sportovním vysílání na radiožurnálu se nic nezmění (sport v této podobě zde očekává téměř 50 procent posluchačů). 24 hodin denně nabízí rychlý a kvalitní informační servis o událostech doma i v zahraničí. První speciální sportovní stanice v česku zaměřená na přímé sportovní přenosy, vstupy ze. Match highlights, posts and more on site! 20 видео 866 просмотров обновлен 26 мая 2019 г.

Sledujte slavnostní start vysílání v pátek 21. 743 likes · 1,902 talking about this. První sportovní stanice v česku zaměřená na přímé přenosy, vstupy ze stadionů, magazíny o sportu, rozhovory, reportáže, zprávy a hudbu. Moderátory jsou martin procházka, andrea sestini hlaváčková, vavřinec hradílek a kateřina neumannová.pic.twitter.com/nrbet4dfgk. Hosté ve studiu sportovního rádia radiožurnál sport.

ČRo spustí v příštím roce stanici ČRo Radiožurnál Sport ...
ČRo spustí v příštím roce stanici ČRo Radiožurnál Sport ... from mediagurucdneu.azureedge.net
Celoplošná veřejnoprávní stanice českého rozhlasu se zaměřením na aktuální zpravodajství a publicistiku. Stanice se zaměří na sportovní přenosy, vstupy ze stadionů, sporto. Radiožurnál sport's user profile page. Auf srf sport finden sie die neusten nachrichten, videos, livestreams und resultate aus fussball, eishockey, tennis, schwingen und vielen weiteren sportarten. Má vysílat přímé přenosy ze sportovních akcí, tematické magazíny, rozhovory, vstupy a reportáže, které mají být doplněny zpravodajskými relacemi a hudbou. Reprezentace a vstupy z fotbalových a hokejových stadionů. Věříme, že výkon bude lepší než včera a kluci budou chtít vyhrát. Radiožurnál sport je nadstavba pro sportovní příznivce, na.

Eurosport 2 pga tour τσαρλς σουάμπ τσάλεντζ γκολφ 00:30.

Oficiální profil sportovní redakce @radiozurnal1. Čro dnes spustil radiožurnál sport (video). Kromě jiného se mohou posluchači těšit na rozhovory osobností s jejich hosty. ‎hosté ve studiu sportovního rádia radiožurnál sport. Radiožurnál sport fm app bezplatné online české rádio je nyní k dispozici pro mobilní zařízení. Explore tweets of radiožurnál sport @radiozurnals on twitter. Cílí na všechny české sportovní velký důraz má být kladen i na paralympijský sport. Последние твиты от radiožurnál sport (@radiozurnals). Redaktoři @miroslavbures, @jankaliba, @tkohout, @matycharvat, @jaroslavplasil, @jsuchan7 radiožurnál sport @radiozurnals. 743 likes · 1,902 talking about this. Pavel richter a vladimír martinec: Radiožurnál sport zahajuje své vysílání při příležitosti ms v hokeji a posluchačům nabídne exkluzivní obsah i z dalších důležitých sportovních událostí včetně me ve fotbale nebo olympijských her. Cosmote sport 5 gran premio d'italia oakley moto gp 10:35.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code